Eesti Discgolfi Liit
Eesti Discgolfi Liit

Nõmme Talv nädalavõistlus

Laaditakse üritused

Korraldaja: Nõmme discgolfiklubi Drive In

Toimumiskoht: Nõmme Keen discgolfipark

Registreeruminewww.discgolfmetrix.com (registreerida saab kahe päeva jooksul enne võistlust, soovitatav tund enne algust olla registreerunud)

Toimumisaeg: 18.11.2017 – 24.03.2018 laupäeviti 11.00 – koha peal lõppeb mängjate kirjapanek 10.45 – hilinejad võistlusele ei pääse!

Lisainfo: driveindg@gmail.com

Osalustasu – Üks neljast variandist:

  • 5eur (ei märgi mobiiliga + holari pot)
  • 3eur (märgin mobiiliga + holari pot)
  • 2eur (Drive IN liige, märgin mobiiliga + holari pot)
  • Tasuta – alla 18 aastased (dokumendi ette näitamisel)

50 senti holaripotti on kohustuslik. Märkimine mobiiliga tähendab registreerudes Metrixis oma soovist mobiiliga märkida teada andmine ja rajal ka selleks valmis olemine. Kui soovite kellegiga ühte gruppi saada, siis mõlemad peate lisama 1 euro. Rohkem kui 3 soovijat ühte gruppi mängima ei lase.

Võistlusformaadid: Mängitakse PDGA reeglite järgi üks 17 korvine OB-edeta ring

 

Võistlusklassid: Harrastajad (Metrixi reiting võistluspäeval 850 või rohkem.)
Algajad (Metrixi reiting võistluspäeval alla 849 või vähem.)
Naised

Autasustakse Harrastajate kahte parimat, parimat naist ja Algajate kahte parimat. Drive IN toetab Metrixi kasutades tasulist versiooni. Näitena 80 inimest, kus on 25 Drive In mängjat on auhinnad Harrastajates 30 ja 20, Algajates 25 ja 20 ja Naistes 20.

Võrdsete tulemuste puhul jälgime esimesena holareid, siis eagleid, siis birdiesi, siis pare, siis boogeysi. Kui need kõik on võrdsed, siis loeb 17. raja tulemus. Kui see võrdne, siis 16. oma jne. Kui kõik on viske pealt võrdne läheb auhind jagamisele.

Lisamänguna sel hooajal on mäng holarile ehk kogutud summa läheb inimesele, kes ringil tiialalt esimese viskega ketta korvi saadab. Kui ühel võistlusel hole-in-one jääb tegemata siirdub summa järgmisse nädalasse. Seal oleme asetanud piirangu, et 250 euro täitumisel hakkab uus pot kogunema ja korraga saab võita vaid 250 eurot. Lisaks sellele toimuvad paar korda kuus tasuta sponsorite auhindadega ctp mängud.

Märtsi lõpus toimuvale finaalvõistlusele saavad 16 parimat võistlejat mõlemast klassist 3 parima nädalavõistluse ringi alusel. Samuti TOP4 naised. Lõppvõistlus mängitakse augumängu play-off formaadis ehk et esimene asetus kohtub 16ndaga, teine 15ndaga jne kuni finaalini välja. Ja võitjad selgitatakse kõigis kolmes klassis. Auhinnad klasside esikolmikutele. Algajates osalevad lõppvõistlusel need, kes omavad 25.03.2018 Metrixi B reitingut alla 850.

Korraldajal on õigus teha muudatusi ajakavas!

Kõik mängjad on oodatud mõnusas õhkkonnas jõudu katsuma!