Saatus on Metsamaad ülalmainitud ilusate saavutuste järel kõvasti nöökinud. Üks tervisehäda ajas eelmisel aastal teist taga, mistõttu jäi hooaeg lünklikuks ja oodatust edutumaks. Metsamaa ei salga, et kogemus oli ütlemata rusuv ja pani vaimujõu tugevasti proovile.

Kuidas sellise olukorraga toime tulla? Kas peast käis läbi ka mõte kõik kuradile saata?

Metsamaa on üks neid, kes võib end julgelt tippsportlaseks nimetada. Tema päevad koosnevad trennidest – kord on ta sportlase, kord treeneri rollis. Nimelt on ta ka paberitega juhendaja. Millised on tema ambitsioonid ses vallas?

Ebaõnnestunud 2023. aasta tähendas ka seda, et Rootsi kettatootja Latitude 64 ei pakkunud eestlasele enam nii magusat lepingut, mistõttu on tänavu finantsseis märksa pingelisem. Kuivõrd suur on surve teenida võistlustelt auhinnaraha ning kuidas teha nii, et see mõjutaks mängu võimalikult vähe?

Mis juhtub, kui ta viskab võistlustel mõne teise firma ketast peale sponsori omade? Kas ta on tundnud putihirmu?

Lisaks avaldab Metsamaa mõned head nipid, kuidas vähendada kehva viskega kaasnevat ärritust ning selgitab, miks meil tasub jätta meelde 14aastase neiu Jonell Posti nimi.

„Taru kallale“ püüab teid rõõmustada kord kahe nädala jooksul (tõsi, järgmine osa tuleb ilmselt kolme nädala pärast). Saadet veab Mart Treial. Kirjad ja joonistused on oodatud aadressil mart.treial@ohtuleht.ee.

Kuula Spotifyst

Liitu EDGL uudiskirjaga

kui soovid end hoida kursis EDGL tähtsamate tegemistega. Uudiskiri ilmub kord kuus.

Loe lisaks ka: