Novembri alguses Austraalias toimuvatel Discgolfi Meeskondlikel Maailmameistrivõistlustel Eestit esindav kaheksaliikmeline koondis on kinnitatud, valmis meistritiitlit kaitsma ning tõestama, et oleme endiselt maailma discgolfi tippude seas. 

Eestit esindavad:

  • MPO divisjonis Albert Tamm, Mauri Villmann ning Kristo Raik;
  • FPO divisjonis Kaidi Allsalu, Anneli Tõugjas-Männiste ning Keiti Tätte;
  • MP40 divisjonis Priit Randes ning Aimar Alesmaa.

Koondise mänedžer on Ralf Rogov.

Rogovi sõnul viibis koondise kokkupanek mõnevõrra, kuna oodati ära ka Eesti Meistrivõistluste tulemused. Kui nimekiri lukku sai, saadeti mängijatele ametlikud kutsed. “Enne ametlike kutsete saatmist suhtlesin mängijatega, kõik on väga positiivselt meelestatud ja nõus osalema,” sõnas Rogov. 

Kristin Tattar ja Silver Lätt seekord MM-il ei osale, põhjuseks tihe kodune graafik ning kattuvad üritused siin ja sealpool maailma. Meeste pingereas hoidis tugevat kohta ka noor discgolfar Roland Kõur, kes kahe suurema võistluse jagu koolist aega vabaks võtta ei saa ning sel sügisel USA lahtistele meistrivõistlustele keskendub.

Koondise kinnitatud koosseis on Rogovi sõnul siiski tugev. “Kuigi lootsin sisimas, et Kristin ja Silver ka osalevad, on meil nüüd ikkagi tugev koondis, kes on valmis tiitlit kaitsma,” ütles Rogov.

Oktoobri lõpus toimuvateks võistlusteks asub koondis ette valmistuma õige pea. Plaanis on korraldada vähemalt üks treeninglaager ning lisaks toetusvõistlused koondise liikmetega, et võistluse eelarvet täiendada. Olulisel kohal on ka kohapealne kohanemine nii teistpidi toimiva liikluse kui ajavahega. 

Liitu EDGL uudiskirjaga

kui soovid end hoida kursis EDGL tähtsamate tegemistega. Uudiskiri ilmub kord kuus.

Loe lisaks ka: